2024-09-10 16:20:17
Φωτογραφία για Η γερμανική εταιρεία HUBNER θα παρουσιάσει στην έκθεση InnoTrans 2024 νέο αυτοματοποιημένο σύστημα ζεύξης για επιβατικά βαγόνια.
Η γερμανική εταιρεία HUBNER ετοιμάζεται να παρουσιάσει το τελευταίο της σύστημα αυτοματοποιημένης ζεύξης για επιβατικά βαγόνια στην έκθεση InnoTrans 2024 στο Βερολίνο, όπως αναφέρει η πύλη ειδήσεων σιδηροδρομικών μεταφορών Railway Supply 

Αυτή η καινοτόμος λύση θα απλοποιήσει τη διαδικασία σύζευξης και αποσύνδεσης βαγονιών με την τεχνολογία One-touch, όπου όλες οι λειτουργίες εκτελούνται με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για χρήση σε τρένα και μετρό, επιτρέποντας στους επιβάτες να μετακινούνται άνετα μεταξύ των βαγονιών χωρίς τη συμμετοχή του προσωπικού.

Το κύριο χαρακτηριστικό του νέου συστήματος αυτόματης ζεύξης της HUBNER είναι η ικανότητά του να λειτουργεί χωρίς να αποσυνδέει το τρένο από την παροχή ρεύματος ή να απαιτεί χειρωνακτική εργασία.

Αυτό επιταχύνει σημαντικά τις σιδηροδρομικές διαδικασίες και ενισχύει την ασφάλεια.


Οι προγραμματιστές είναι βέβαιοι ότι η λύση τους θα γίνει απαραίτητη για τους σιδηροδρομικούς φορείς, ειδικά σε συνθήκες υψηλής κυκλοφορίας.

Η HUBNER βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με μεγάλες εταιρείες της Βόρειας Αμερικής για την εφαρμογή αυτού του συστήματος σε περιφερειακά δρομολόγια.

Εάν επιτευχθούν συμφωνίες, η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των συνδέσμων τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την ανάπτυξη συστημάτων για τρένα, η HUBNER συνεργάζεται ενεργά με κατασκευαστές αστικών ελαφρών σιδηροδρομικών μεταφορών.

Το 2022, υπογράφηκε συμφωνία με την Stadler για την προμήθεια περισσότερων από χίλιων συνδετικών μονάδων για μοντέλα τραμ CITYLINK.

Το έργο αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το 2031 και η συντήρηση των στόλων θα παρέχεται για τα επόμενα 32 χρόνια.

Με την εκτεταμένη εμπειρία και τη δέσμευσή της στην καινοτομία, η HUBNER συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της στην αγορά λύσεων μεταφορών, προσφέροντας τεχνολογίες που κάνουν τα ταξίδια πιο ασφαλή και βολικά.

Φωτογραφία: HUBNER

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ