2024-09-16 13:05:02
Φωτογραφία για Ο ALPHA «σπάει» τη συμφωνία για την prime time - Φοβάται κάτι;
Με στρατηγικές αιφνιδιασμού και σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις αρχικές συνεννοήσεις προχωρούν τα κανάλια τον προγραμματισμό τους για τη «μάχη των μαχών» που ξεκινά στην prime time την προσεχή εβδομάδα. Όπως αναφέρει η Reallife, η άτυπη συμφωνία ανάμεσα στα κανάλια για τμηματικές πρεμιέρες των σειρών σε δύο δόσεις (στις 23 Σεπτεμβρίου και στις 7 Οκτωβρίου) τινάζεται στον αέρα, καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες κινούνται με δική τους στρατηγική.

Την έκπληξη κάνει ο Alpha που βγάζει από τη φαρέτρα του όχι μία αλλά συνολικά πέντε σειρές από την πρώτη εβδομάδα του ανταγωνισμού, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει σύντομα μια εικόνα για τα δυνατά του όπλα. Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, την αρχή κάνει με διπλό επεισόδιο ο «Τιμωρός» με τον Δημήτρη Λάλο, ενώ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου η σκυτάλη περνά στην κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που συστήνεται στο κοινό επίσης με διπλό επεισόδιο. Ο «Αγιος έρωτας», που είναι βασικό «όπλο» του Alpha για το slot των 21:00, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο (και ένα ακόμα την Πέμπτη στις 21:00), ενώ την Παρασκευή, επιστρέφει στον αέρα του Alpha o «Γιατρός» με νέα επεισόδια.


Για να αναδείξει όλη του τη νέα «πραμάτεια» μέσα σε λίγες ημέρες, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Alpha βγάζει στον αέρα με διπλό επεισόδιο και τη «Διάφανη αγάπη». Χωρίς ανατροπές προχωρά στον σχεδιασμό του ο ΑΝΤ1, τοποθετώντας εξαρχής τα δυνατά του όπλα στην κανονική ημέρα και ώρα μετάδοσης. Το «Grand Hotel» ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και συνεχίζει στην ίδια ζώνη μετάδοσης έως και την Πέμπτη. Με δύο σειρές και ταυτόχρονη ενεργοποίηση και των δύο slot στις 21:00 και στις 22:30 «χτυπά» το Mega στην έναρξη της μάχης της prime time. Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00 επιστρέφει με τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων η «Γη της ελιάς», ενώ τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το Mega ρίχνει στη μάχη και τη νέα σειρά «Ταμπού» στις 22:50 με δύο επεισόδια (Δευτέρα και Τρίτη).

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ