2024-09-17 16:00:02
Φωτογραφία για Σενάρια για αλλαγές στην ΕΡΤ και έξοδο από τις μετρήσεις τηλεθέασης

Προς τα τέλη του μήνα μεταφέρονται οι οριστικές αποφάσεις της ΕΡΤ υπό τη νέα πλέον διοίκηση με τον Γιάννη Παπαδόπουλο από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου επίσημα προσωρινό πρόεδρο του Δ.Σ της εταιρείας και την Κατερίνα Κασκανιώτη προ των πυλών της ανάληψης της μόνιμης θέσης της Διευθύνουσας Συμβούλου όσον αφορά στην παραμονή ή μη των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών στης μετρήσεις της εταιρείας Nielsen.

Δύο σενάρια του τελευταίου χρονικού διαστήματος αναφέρουν πως ή το σύνολο των καναλιών δεν θα μετράται άρα αυτόματα μεταφέρεται στα λεγόμενα «Others» (το άθροισμα της τηλεθέασης όλων των τηλεοπτικών σταθμών συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών) ή θα παραμείνει στις μετρήσεις μόνο το Πρώτο Κανάλι και αποχωρούν ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 (Το ERTNEWS δεν ήταν στις μετρήσεις).

Υπήρξε η σκέψη για αποχώρηση της ΕΡΤ από τις μετρήσεις μέσα στον Σεπτέμβρη όμως τελικά αποφασίστηκε να μετατεθεί αυτό για λίγο αργότερα ώστε να έχει εγκλιματιστεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής η νέα διοίκηση.

Η απόφαση παραμονής ή μη της ΕΡΤ στις μετρήσεις της τηλεθέασης είναι σε άμεση συνάρτηση και με την απόφαση για παραμονή ή μη της Δημόσιας Τηλεόρασης και στη διαφημιστική αγορά.

Πηγή: reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ