2024-09-18 17:30:04
Φωτογραφία για Η «αρπαγή» καλεσμένων από τον Νίκο Μουτσινά και το μπλόκο για τις εμφανίσεις τους

 



Από τις τελευταίες πρεμιέρες της φετινής σεζόν θα είναι το «Βραδιάτικα» του Νίκου Μουτσινά που θα βγει στον «αέρα» σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου σε παραγωγή της Barking Well Media και θα προβάλλεται Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις 22:30 το βράδυ.

Το περιεχόμενο στην ουσία θα είναι ένα πιο πιπεράτο «Καλό μεσημεράκι» με σχόλια που δεν μπορούσαν να ειπωθούν στη μεσημβρινή ζώνη μπορούν όμως κάλλιστα να ακουστούν σε βραδινή ώρα.

Τον Νίκο Μουτσινά ακολουθούν στον Alpha η Ματίνα Νικολάου με την περσόνα της «Βάνιας» μόνο ο τραγουδιστής Ανδρέας Βούγλαρης από τους «Alcatrash» ενώ στο μουσικό μέρος της εκπομπής θα προστεθούν δύο ακόμη τραγουδίστριες. Επίσης, εύρημα της εκπομπής είναι πως θα υπάρχει «αρπαγή» καλεσμένων ηθοποιών μετά τις θεατρικές τους παραστάσεις με ένα ειδικά διαμορφωμένο για τηλεοπτικές ανάγκες βαν στο οποίο θα καταγράφεται όλη η διαδρομή μέχρι την άφιξή τους στο στούντιο.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει κλείσει την πρώτη συνέντευξη αρκετών προσώπων που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν θα εμφανιστούν σε άλλες εκπομπές της τηλεόρασης.

Πηγή: reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εξελίξεις με το GNTM...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εξελίξεις με το "GNTM"...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ