2024-09-19 14:12:09
Φωτογραφία για Πέμπτη, 19/9/2024: Εργασίες ημέρας



Ιστορία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του 2ου κεφαλαίου , πάντα με τη βοήθεια της σχετικής ανάρτησης. Επίσης, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει το project "Ρωμαϊκά μνημεία της Ελλάδας". Οι παρουσιάσεις θα πρέπει να είναι γραμμένες στο χέρι, σε καθαρή κόλλα χαρτί Α4 ή από σπιράλ Α4 και να συνοδεύεται (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο σπίτι) από μία εικόνα του μνημείου. Για πληροφορίες σχετικά με το πιο σημαντικά ρωμαϊκά μνημεία της χώρας μας ακολουθήστε τον σύνδεσμο "Ρωμαϊκά μνημεία της Ελλάδας". ή οποιαδήποτε άλλη έγκυρη ιστοσελίδα επιθυμείτε. Σαφώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εγκυκλοπαίδεια ή άλλο έντυπο υλικό, αν διαθέτετε.

Γλώσσα: Με τη βοήθεια της αντίστοιχης ανάρτησης, κάνουμε την εργασία 4, στη σελίδα 11 του Β.Μ., μόνο που τις απαραίτητες αλλαγές τις κάνουμε πάνω στο έτοιμο κείμενο, χωρίς να το αντιγράψουμε.


Μαθηματικά: Αφού ξαναθυμηθούμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 11 - Β.Μ.) και συμβουλευτούμε τη σχετική ανάρτηση, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αναστοχασμό" του 3ου κεφαλαίου "Πώς λύνουμε ένα πρόβλημα" (σελίδα 12 - Β.Μ.). Έπειτα, λύνουμε το πρόβλημα 1 (ακολουθώντας το σχεδιάγραμμα της "Διερεύνησης") και το πρόβλημα 2 (αναφέροντας μόνο δεδομένα, ζητούμενα, λύση και απάντηση), στις σελίδες 11 και 12 του Τ.Ε..

Φυσική: Στο ξεκίνημα της ενότητας "Υλικά σώματα" κάναμε το πρώτο βήμα στο ΦΕ1 "Όγκος", το οποίο θα συνεχιστεί στο αυριανό μάθημα. Ωστόσο, εσείς μπορείτε να ξαναθυμηθείτε αυτά που συζητήσαμε και σημειώσαμε στο βιβλίο μας, με ένα απλό "Κλικ στη μάθηση" στην αντίστοιχη ανάρτηση.

Σχολική ζωή: Το αυριανό πρόγραμμα μαθημάτων έχει ως εξής:

Γλώσσα

Ιστορία

Αγγλικά

Φυσική

Γυμναστική

Θρησκευτικά
klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ