2024-09-20 13:48:20
Φωτογραφία για Παρασκευή, 20/9/2024: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Συμπληρώνουμε την εργασία 6, στη σελίδα 13 του Τ.Ε., με τη βοήθεια του κειμένου της σελίδας 12 (δείτε στη σχετική ανάρτηση ή στο συντακτικό από το σπιράλ τετράδιό σας τις χρονικές προτάσεις). Τη Δευτέρα φροντίζουμε όλοι και όλες να έχουμε μαζί το ντοσιέ με τα φύλλα γραπτής έκφρασης.

Ιστορία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του 3ου κεφαλαίου "Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, μια υπερδύναμη του αρχαίου κόσμου", πάντα με τη συνδρομή της αντίστοιχης ανάρτησης.

Φυσική: Αφού ολοκληρώσαμε τη θεωρητική προετοιμασία του ΦΕ1 "Όγκος", φέρνουμε τη Δευτέρα τα υλικά για τα πειράματα. Όσα περισσότερα υλικά συγκεντρώσουμε τόσο περισσότεροι θα συμμετάσχουμε σε αυτά. Για λεπτομέρειες δείτε την ανάρτηση του ΦΕ.

Σχολική ζωή: Για τη Δευτέρα, 23/9, το πρόγραμμα των μαθημάτων θα περιλαμβάνει:

Γλώσσα

Γλώσσα

Μαθηματικά

Φυσική

Γεωγραφία

Γερμανικά

Κλείνοντας, να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μου, καθώς και την κ. Κωνσταντίνα των αγγλικών, για την υπέροχη σκέψη και κίνησή τους να μου αφιερώσουν τις υπέροχες κάρτες και τα δωράκια τους για τα γενέθλιά μου. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Δείτε τις ευχές, τις κάρτες, τα δωράκια και ακούστε τα τραγουδάκια των γενεθλίων, κάνοντας "Κλικ στη μάθηση" εδώ κι εδώ, αντίστοιχα.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ