2024-09-23 13:45:03
Φωτογραφία για Πρόταση βόμβα του ALPHA για την θέση του διευθυντή ειδήσεων...
Συνεχίζεται η κινητικότητα στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και στο παρασκήνιο με τα στελέχη των καναλιών να προσπαθούν να καλύψουν τις εκκρεμότητες, επιθυμώντας παράλληλα να χτυπήσουν βεβαίως και τον ανταγωνισμό. Από τις βασικές εκκρεμότητες που έχουν να καλύψουν στον ALPHA είναι η «κεφαλή» στη διεύθυνση ειδήσεων του έχει μένει παραμείνει… επίσημα κενή μετά την παραίτηση της Άρτεμης Δήμου για να αναλάβει την ίδια θέση στον ΑΝΤ1.

Ενώ όμως, η θέση στον ALPHA έχει καλυφθεί εκ των έσω φαίνεται ότι επιθυμία του σταθμού είναι μεταγραφή και μάλιστα ενός πολύ γνωστού στελέχους της τηλεοπτικής αγοράς, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν γίνει επαφές με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του ΟΡΕΝ, τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Όπως είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες υπάρχει θολό τοπίο για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας, ενώ ο ενημερωτικός τομέας παραμένει η «ναυαρχίδα» του, έστω και αν λόγω αυτής της αβεβαιότητας παρατηρούνται συνεχείς αποχωρήσεις από το δυναμικό του.


Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος παραμένει όμως, ένα από τα ισχυρότερα στελέχη του ΟΡΕΝ, έχοντας μάλιστα στενές επαγγελματικές σχέσεις και επαφές με την ιδιοκτησία του σταθμού.

Έτσι λοιπόν η πρόταση του ALPHA προς το στέλεχος εκτιμάται ως ιδιαίτερα σημαντική και για το μέλλον του ΟΡΕΝ καθώς η θετική απάντηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στο κανάλι της Κηφισιάς θα επιφέρει πρόσθετα προβλήματα στη λειτουργία του σταθμού της Παιανίας. 

Πάντως, καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως η συμφωνία του ALPHA με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο έχει «κλειδώσει», κάτι που αναμένουμε πως τις επόμενες ημέρες θα επιβεβαιωθεί ή όχι. Σίγουρα πάντως η πρόταση στο συγκεκριμένο στέλεχος έχει …πολλαπλές αναγνώσεις και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό παρασκήνιο! 

Γράφει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ (newsit)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ