2024-09-25 08:05:17
Φωτογραφία για Εξαιρετική διαμόρφωση και διακόσμηση σε 33τμ
Μια επί της ουσίας γκαρσονιέρα 33τμ διαρρυθισμένη υποδειγματικά, με τρόπο που να διαθέτει τέσσερις απόλυτα λειτουργικούς χώρους διαφορετικής χρήσης και διακοσμημένη με ιδιαίτερη αισθητική. 

Καθιστικό, τραπεζαρία-γραφείο, χώρος ύπνου και μια μικρή αλλά απόλυτα λειτουργική κουζίνα έχουν χωρέσει στα μόλις 33τμ που καταλαμβάνει το παλιό και ανακαινισμένο διαμέρισμα.

Η γωνιά του τραπεζιού  πλαισιωμένο και με τον ξύλινο vintage καναπέ στο σημείο του παραθύρου και ο όχι εφαπτόμενος τοίχου αλλά ελεύθερα τοποθετημένος στον χώρο καναπές του καθιστικού είναι τα στοιχεία που διαφοροποιούν την εικόνα του χώρου. Η συγκεκριμένη διαμόρφωση επιτυγχάνει διαχωρισμό του χώρου, εκμεταλλεύεται πλήρως το φυσικό φως και επιτρέπει απρόσκοπτη πρόβαση στο παράθυρο.





Η απουσία ψηλών και μεγάλου όγκου επίπλων, η λιτή διακόσμηση των λευκών τοίχων, το ενιαίο ξύλινο δάπεδο, η επένδυση καθρέφτη στις πόρτες της ντουλάπας στον χώρο ύπνου και η γυάλινη πόρτα που τον διαχωρίζει από τον κεντρικό χώρο του σπιτιού, η συγκέντρωση των ψηλών ντουλαπιών κουζίνας στον ένα μόνο τοίχο της, η λιτή διαμόρφωση του χώρου εισόδου και τα στόρια αντί για κουρτίνες και στα δύο παράθυρα είναι επίσης καθοριστικά στοιχεία της όλης διαμόρφωσης που συμβάλλουν σημαντικά στην αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος.  



Τα λίγα αλλά πολύ ταιριαστά κάδρα-πόστερ όπως και το χαλί και γενικά τα υφασμάτινα στοιχεία είναι αυτά που προσθέτουν χρωματικές πινελιές και ολοκληρώνουν την διαμόρφωση ενός απόλυτα λειτουργικού σπιτιού, παρά τις μικρές διαστάσεις του, με ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. 





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se             



soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ