2024-09-27 13:00:01
Φωτογραφία για Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν υπήρχε κρατικό ασθενοφόρο έξω από το Ηρώδειο -Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τη Μαρινέλλα ήταν ιδιωτικό και άργησε και 45 λεπτά
Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν έξαλλος στον αέρα της εκπομπής με τις ελλείψεις στο ιατρείο του Ηρωδείου, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπήρχε κρατικό ασθενοφόρο απ’ έξω.

«Έχω νέο ρεπορτάζ που θα τσούξει! Η Μαρινέλλα είχε τις αισθήσεις της όταν μπήκε στο ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο την παρέλαβαν χωρίς τις αισθήσεις της. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε κατά τη μεταφορά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Η αποκάλυψη είναι ότι δεν υπήρχε κρατικό ασθενοφόρο έξω από το Ηρώδειο. Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τη Μαρινέλλα ήταν ιδιωτικό και άργησε και 45 λεπτά. Στο ιατρείο του Ηρωδείου δεν υπήρχε στηθοσκόπιο. Ζήτησε ο Πολιτάκης στηθοσκόπιο και δεν υπήρχε».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε αρκετά λεπτά στο θέμα του ασθενοφόρου, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στο ιατρείο του Ηρωδείου δεν υπήρχε γιατρός, παρά μόνο εθελοντές του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε επίσης και στην απόφαση των διοργανωτών να “διώξουν” τον κόσμο, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι δρόμοι και να καθυστερήσει το ασθενοφόρο να φτάσει στο Ηρώδειο.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ