2024-10-09 19:30:28
Φωτογραφία για Στο ανακαινισμένο εσωτερικό ενός σπιτιού 400 ετών
Ένα ιστορικό κτίσμα 400 ετών στην κομητεία Devon της ΝΔ Αγγλίας, ανακαινισμένο με απόλυτο σεβασμό στα αρχικά του αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και στην ατμόσφαιρα των παραδοσικών αγροτικών σπιτιών της περιοχής. 

Το κτίσμα διαθέτει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής με τα χαμηλά λευκά σπίτια, χωρίς περιβάλλοντα χώρο, έτσι που η είσοδός τους σχεδόν εφάπτεται του δρόμου.

Το μικρών διαστάσεων εξοχικό αναπτύσσεται στον ισόγειο χώρο και την σοφίτα που φιλοξενεί τα υπνοδωμάτιαμε και κατά την εσωτερική ανακαίνιση διατηρήθηκε τόσο η γενική ατμόσφαιρα όσο και βασικά αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως τα ξύλινα δοκάρια και σκάλες, τα διακοσμητικά στοιχεία της εισόδου και κυρίως το αρχικό πέτρινο τζάκι, τα τούβλα του οποίου χρησιμοποιήθηκαν κάποτε σαν έρμα σε πλοία που έπλεαν από την Ολλανδία προς την ΝΔ Αγγλία.  



Διακοσμητικά έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ρουστίκ αλλά και πιο σύγχρονης αισθητικής ταιριαστά στοιχεία όπως και vintage λεπτομέρειες, απαλές αποχρώσεις και στοιχεία - αντικείμενα από φυσικά υλικά, για την δημουργία ενός χώρου με έκδηλα τα στοιχεία του χρόνου αλλά και απόλυτα λειτουργικού και ευχάριστου για μια σύγχρονη διαβίωση. 











ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

inigo.com





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ