2024-10-11 08:18:36
Φωτογραφία για Αυθεντικό country ύφος σε εξαιρετικούς συνδυασμούς
Ένα υπέροχο σπίτι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στην περιοχή Empordà  της Καταλονίας, που συχνά αποκαλείται και "Ισπανική Τοσκάνη" λόγω των ομοιοτήτων τόσο του φυσικού τοπίου όσο και της αρχιτεκτονικής των παλιών κτισμάτων.

Κατά την ανακαίνιση διατηρήθηκαν βασικά χαρακτηριστικά όπως τοξοτές οροφές και ξύλινα δοκάρια αλλά και όλα τα νέα στοιχεία που προστέθηκαν είναι πλήρως εναρμονισμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του κτίσματος. Μεγάλα παράθυρα - μπαλκονόπορτες, ξύλινα παντζούρια, πέτρινα δάπεδα, παραδοσιακού τύπου τζάκι όπως και η γενική διακόσμηση εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων δημιουργούν ένα αυθεντικό σύνολο σε Γαλλικό country ύφος. 

Μπεζ-λευκό, απαλοί γήινοι τόνοι και γαλάζιο έχουν χρησιμοποιηθεί στο σύνολο της διαμόρφωσης με στόχο την δημιουργία ενός απόλυτα φωτεινού συνόλου ενώ ξύλο, ψάθα, ποιοτικά υφασμάτινα στοιχεία στις ίδιες αποχρώσεις, έπιπλα σε καθαρές λιτές γραμμές αλλά και το φυσικό φως, το οποίο εκμεταλλεύεται πλήρως η νέα εσωτερική διαρρύθμιση, συμβάλλουν επίσης στην γενική ατμόσφαιρα του σπιτιού. 





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

elmueble.com


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ