2024-10-11 14:46:54
Φωτογραφία για Παρασκευή, 11/10/2024: Εργασίες ημέρας

 



Φυσική: Με τη βοήθεια της προηγούμενης ανάρτησης, διαβάζουμε τη θεωρία, τις παρατηρήσεις και το συμπέρασμα του ΦΕ1 "Η ενέργεια έχει πολλά πρόσωπα", προτού συμπληρώσουμε τις εργασίες 1 και 2 (σελίδες 40 έως και 42).

Γεωγραφία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του 3ου κεφαλαίου "Η ταυτότητα του χάρτη: Τίτλος και υπόμνημα" (συμβουλευόμαστε και την αντίστοιχη ανάρτηση). Έπειτα, συμπληρώνουμε το υπόμνημα της σελίδας 16 του Β.Μ., όπως ακριβώς το κάναμε στην τάξη. Τέλος, συμπληρώνουμε και την εργασία 1, στη σελίδα 7 του Τ.Ε..

Γλώσσα: Την Τρίτη, 15/10, θα γράψουμε το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στην Α΄ ενότητα "Ο φίλος μας το περιβάλλον". Χρησιμοποιώντας και το υλικό της σχετικής ανάρτησης, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και στο λεξιλόγιο της ενότητας, όπως και στα γραμματικά και συντακτικά της φαινόμενα. Τη Δευτέρα, 14/10, θα γίνει επανάληψη στην τάξη.

Σχολική ζωή: Διαβάζουμε καλά μέσα στο Σαββατοκύριακο τους ρόλους μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις πρόβες που θα γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα. Μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να τους έχουμε μάθει απέξω. Μόνο οι αφηγήτριες/αφηγητές δεν είναι απαραίτητο να μάθουν τα κείμενά τους, μια και έχουν τη δυνατότητα να κρατούν την ώρα της γιορτής το χαρτί τους.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ