2024-10-16 13:18:37
Φωτογραφία για ΠΦΣ: Δράση Πρόληψης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου - Η Συμμετοχή των Φαρμακείων

 



 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

      Από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 ξεκίνησε η δράση πρόληψης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου με την έκδοση ειδοποίησης για τους δικαιούχους της δράσης ανά γεωγραφική περιοχή και την ενεργοποίηση της πρόσβασης στην σχετική πλατφόρμα όλων των φαρμακείων της χώρας, για τα οποία έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή της ψηφιακά υπογεγραμμένης Σύμβασης με την ΗΔΙΚΑ.

      Σας υπενθυμίζουμε, σύμφωνα και με την υπ΄αριθμόν 3325/26.07.2024 ενημέρωση μας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Α. Σε περίπτωση φυσικού προσώπου (ατομικής επιχείρησης) ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ :

1.Αίτηση Παραρτήματος Ι της πρόσκλησης της ΗΔΙΚΑ

2.Έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης του νόμιμου εκπροσώπου (μέσω gov.gr) με το περιεχόμενο της παρ. Β’ της πρόσκλησης της ΗΔΙΚΑ (πατήστε εδώ)

3.Άδεια λειτουργίας Φαρμακείου

4.Βεβαίωση IBAN

 


Β. Σε περίπτωση εταιρικής νομικής μορφής ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ:

1Αίτηση Παραρτήματος Ι της πρόσκλησης της ΗΔΙΚΑ

2.Έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης του νόμιμου εκπροσώπου (μέσω gov.gr) με το περιεχόμενο της παρ. Β’ της πρόσκλησης της ΗΔΙΚΑ (πατήστε εδώ)

3.Άδεια λειτουργίας Φαρμακείου

4.Βεβαίωση IBAN

5.Νομιμοποιητικά Έγγραφα της εταιρείας:Πρόσφατο ΚαταστατικόΓενικό Πιστοποιητικό Μεταβολών και Αναλυτικό Πιστοποιητικό Εκπροσώπησης από το ΓΕ.ΜΗ. 

      Τα δικαιολογητικά αυτά πρέπει να αποσταλούν σε ένα ενιαίο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].  Όσοι συνάδελφοι έχουν εκκρεμότητες με την αποστολή των πιστοποιητικών από το ΓΕΜΗ παρακαλούνται να τα αποστείλουν άμεσα προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία για την ένταξη τους στη δράση.

      Η ΗΔΙΚΑ μετά την παραλαβή των δικαιολογητικών και τον σχετικό έλεγχο τους αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί στην αίτηση συμμετοχής την «Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Υγείας» προς υπογραφή. Η υπογραφή της Σύμβασης πρέπει να γίνει από τον/τους νομίμους εκπροσώπους του φαρμακείου και μόνο μέσω του Gov.gr. Σε περίπτωση όπου υπάρχουν περισσότεροι του ενός Νομίμου εκπροσώπου, η σύμβαση υπογράφεται ψηφιακά από όλους διαδοχικά. Η αποστολή της υπογεγραμμένης σύμβασης γίνεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και για οποιαδήποτε διευκρίνιση επί των συμβάσεων ερωτήματα μπορούν να αποστέλλονται στο εν λόγω email.

      Παρακαλούμε όπως οι συνάδελφοι φαρμακοποιοί ελέγχουν και τον φάκελο των ανεπιθύμητων μηνυμάτων καθώς τα emails της ΗΔΙΚΑ ενδέχεται να αρχειοθετούνται εκεί.  

 

Με Εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                        ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ 





farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ