2024-10-18 12:21:40
Φωτογραφία για Δήμος Βερύκιος σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ξύδι!»
Τη δική του αιχμηρή απάντηση στην Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε ο Δήμος Βερύκιος. Ο δημοσιογράφος του Alpha, μέσα από τη στήλη του στο Happy Day της Παρασκευής (18/10), ρωτήθηκε για το σχόλιο που έκανε η τηλεκριτικός προς το πρόσωπό του, στον απόηχο των δηλώσεων για την Έλλη Στάη που συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως.

«Ο Δήμος Βερύκιος μας είπε ανέραστους, επειδή του είπαμε ότι αυτό που είπε δεν είναι σωστό; Και ότι εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι που έχουμε παράξει πρώτη ύλη. Γιατί είναι τόσο αφοριστικός; Του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό», είχε σχολιάσει η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Σε συζητούσαν για τη συνέντευξή σου στον Κωνσταντίνο Καμέα που είπες ότι η Έλλη Στάη θα έπρεπε να σου πει ευχαριστώ για το κομπλιμέντο που της έκανες και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ότι της έκανες κομπλιμέντο είναι ανέραστοι. Κάποιοι το πήραν προσωπικά, κακώς για εμένα», ανέφερε νωρίτερα σήμερα στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ποιος το πήρε προσωπικά;», ρώτησε ο Δήμος Βερύκιος, με την οικοδέσποινα να του απαντά: «Η φίλη μου, η Αφροδίτη Γραμμέλη».

«Ξύδι, πάμε παρακάτω. Κάτι έπρεπε να γράψει η κοπέλα», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος, χωρίς να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ