2024-10-20 10:48:48
Φωτογραφία για Kώστας Τσουρός: «Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις μέσα από τη δουλειά μου. Ό,τι έχω κάνει το έκανα μόνος μου»
O Kώστας Τσουρός, σε συνέντευξή του μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τηλεοπτικά τις κόντρες που δημιουργούνται στον χώρο... 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα, παραδέχεται ότι ενώ σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν, προτιμάει να μην γίνεται μέρος μιας κόντρας Δεν απαντάς μέσα από την εκπομπή σου σε κάποια αιχμή, σε κάποιο επικριτικό σχόλιο που έχει ειπωθεί για σένα;

Είναι λάθος να χρησιμοποιείς τον τηλεοπτικό αέρα για να λύνεις τις δικές σου διαφορές. Δεν θέλω να λένε «εγώ βλέπω τον Τσουρό για να απαντήσει σε αυτόν». Υπάρχουν φορές όμως που δεν μπορείς να το αποφύγεις. Δηλαδή αν κάποιος σε προκαλέσει πάρα πολύ, πρέπει κάτι να απαντήσεις. Αλλά και πάλι το θεωρώ λάθος γιατί υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, όπως μια συνέντευξη ή όταν οι συνάδελφοι έρχονται με την κάμερα και μας κάνουν τα λεγόμενα «πεσίματα», όπου εκεί μπορείς να απαντήσεις.


Δεν το έχεις κάνει ποτέ στον αέρα;

Ελάχιστες φορές. Μόνο αν τύχει και παίξουμε μέσα σε κάποιο θέμα στην εκπομπή κάτι που έχει ειπωθεί για μένα, πράγμα που το αποφεύγω συνήθως.

Όλο αυτό το γαϊτανάκι των ανταπαντήσεων μεταξύ των παρουσιαστών, που «ξεσπάνε» κάθε τρεις και λίγο εναντίον συναδέλφων τους, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τα όρια της αυτοαναφορικότητας στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτό το κάνουμε θέμα στην εκπομπή ως «Οι καβγάδες της τηλεόρασης», που ναι μεν γίνονται, αλλά εγώ επιλέγω να μείνω έξω από όλο αυτό. Σχολιάζω αυτό που γίνεται, αλλά δεν παίρνω μέρος συνήθως. Έτσι κι αλλιώς, δεν κάνω δημόσιες σχέσεις μέσα από τη δουλειά μου. Ό,τι έχω κάνει το έκανα μόνος μου. Θεωρώ ότι είμαι ένας μοναχικός καβαλάρης. Και χαίρομαι για αυτό.

Πηγή: ΟΚ

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ