2024-10-24 12:42:06
Φωτογραφία για Παιχνίδια εκδίκησης: Διπλή πρεμιέρα σε δύο διαφορετικές φάσεις στον ΑΝΤ1
Διπλή πρεμιέρα σε δύο διαφορετικές φάσεις θα κάνει το νέο ψυχολογικό θρίλερ του ΑΝΤ1 «Παιχνίδια εκδίκησης».

Η ελληνική εκδοχή του «Dr Foster», στην οποία πρωταγωνιστούν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Νίκος Κουρής, προορίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν στον αέρα του ΑΝΤ1, ωστόσο θα κάνει πρεμιέρα πολύ νωρίτερα στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ αλλά και στον ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να προχωρήσει σε avant premiere της νέας σειράς, όπως έγινε πέρυσι με τις «Ψυχοκόρες», μέσω της προβολής τους στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1.Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου μέσα από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Τα «Παιχνίδια εκδίκησης», θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του ελεύθερου ΑΝΤ1 τον προσεχή Φεβρουάριο εκτός μεγάλου απρόοπτου.

Η υπόθεση:

Μια γιατρός ζει την τέλεια ζωή. Έχει μια καλή και αξιοσέβαστη καριέρα, ενώ ταυτόχρονα είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος. Κάποια στιγμή υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Έτσι, αρχίζει να αναζητά την αλήθεια. Ανακαλύπτει, λοιπόν, ότι πράγματι ο σύζυγός της την απατά και μάλιστα με μια γυναίκα πολύ νεότερή της. Ο κόσμος της ηρωίδας καταρρέει και εκείνη θέλει πλέον να αλλάξει τα πάντα. Συνειδητοποιεί ότι ζούσε σε ένα μεγάλο ψέμα και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό. Τότε αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της και να τιμωρήσει τον άντρα της, ώστε να δικαιωθεί Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ