2024-10-25 12:49:35
Φωτογραφία για Οι «Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό επιστρέφουν στο OPEN
Μετά την επιτυχία που σημείωσαν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, οι «Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, επιστρέφουν κάθε εβδομάδα, για να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές πολύκροτων υποθέσεων και δικαστικών φακέλων που παραμένουν μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστοι. Την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου στις 23:30, η νέα εκπομπή του OPENκάνει πρεμιέρα με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν!

Η εκπομπή που ξεχώρισε για τη σύγχρονη και διεισδυτική ματιά της και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές,αναδεικνύοντας σημαντικά ζητήματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, όπως το σκάνδαλο με τις ψευδείς γνωματεύσεις της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και τις αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, έρχεται για δεύτερη χρονιά στο πρόγραμμα του OPEN.

Ο Πέτρος Κουσουλός με την πολύχρονη εμπειρία του και με βαθιά γνώση των λεπτών χειρισμών που απαιτούνται, φέρνει με εγκυρότητα στην επιφάνειακάθε Τετάρτη βράδυόλα τα κρυφά σημεία της εκάστοτε έρευνας, με γνώμονα πάντα την ανάδειξη της αλήθειας.


Πρωτογενές ρεπορτάζ, αποκλειστικές ειδήσεις και πολυεπίπεδη έρευνασυνθέτουν το παζλ ανάδειξης των δύσκολων θεμάτων που θα απασχολήσουν την εκπομπή. Μαζί με τον Πέτρο Κουσουλό, για μία ακόμη φορά, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έρχεται ως ειδικός συνεργάτηςνα συμβάλλει με την αξιοπιστία του στην ανάλυση των απαιτητικών υποθέσεων.

Στο στούντιο θα βρίσκονται προσκεκλημένοι ειδικοί, κορυφαίοι ο καθένας στον τομέα του, όπως δικηγόροι, ψυχολόγοι, αστυνομικοί, κοινωνικοί λειτουργοί, ιατροδικαστές και εγκληματολόγοι, οι οποίοι μαζί με τη δημοσιογραφική και επιστημονική ομάδα της εκπομπής, θα αξιολογούν και θα σχολιάζουν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται κάθε εβδομάδα στο προσκήνιο, στην εκπομπή «Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN. 

«Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό:  Πρεμιέρα την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου στις 23:30 στο OPEN και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ