2024-10-26 06:28:24
Φωτογραφία για Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου
Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου Σπύρο Διαμαντόπουλο στο Δημαρχείο Μεσολογγίου.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Διαμαντόπουλος παρουσίασε στον κ. Παπαθανάση τα κρισιμότερα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο αναγνωρίζοντας την επί δεκαετίες ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα προβλήματά της.  Εστίασε, λοιπόν, στις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει για την ανάπτυξη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε την ικανοποιησή του για τη συνάντηση και δεσμεύτηκε να είναι αρωγός στις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει ενεργά τις προσπάθειες για ανάπτυξη του Δήμου. 

 

       Η συνάντηση αυτή ενισχύει περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ του Βουλευτή και των τοπικών αρχών, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις που θα προάγουν την βιώσιμη ανάπτυξη και θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Διαβάστε Περισσότερα... ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ