2012-07-12 11:06:06
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΠΙΕΛΣΑ Ο ΟΡΜΠΑΪΘ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στον... αφρό της επικαιρότητας του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν βρίσκεται ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Την περίπτωση του Βάσκου μέσου εξετάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό και φυσικά ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είναι και αυτός που θα κάνει τις τελικές εισηγήσεις στη διοίκηση. Σε ό,τι αφορά τον Ορμπάιθ, τα πράγματα είναι απλά, καθώς χθες ο τεχνικός της Μπιλμπάο Μαρσέλο Μπιέλσα έστειλε μήνυμα στον παίκτη ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπιέλσα στη χθεσινή προπόνηση χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ, αυτούς που θέλει για τη νέα χρονιά και αυτούς που είναι υπό παραχώρηση και στη δεύτερη κατηγορία ήταν και ο Βάσκος μεσοαμυντικός.

Ο Ορμπάιθ βοήθησε σημαντικά τους ερυθρόλευκους τη σεζόν που πέρασε και στο Λιμάνι θέλουν να εκμεταλλευτούν το ότι ο Μπιέλσα δεν υπολογίζει τον παίκτη στα πλάνα του. Μάλιστα από ότι φαίνεται η διοίκηση της Μπιλμπάο δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να δώσει δανεικό και φέτος τον Ορμπάιθ στον Ολυμπιακό και ο παίκτης από την πλευρά του καλοβλέπει το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στους ερυθρόλευκους και αυτό σίγουρα είναι καλό νέο για τους ανθρώπους του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ