2012-07-13 08:30:05
Φωτογραφία για «Ψαλίδι» 50% σε Βύντρα
«Συνάντηση» με την οικονομική πολιτική του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει και ο Λουκάς Βύντρα, στον οποίο θα προτείνουν να αμείβεται με τα μισά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να προτείνουν στον Λουκά Βύντρα μείωση της τάξης του 50%. Έτσι, μετά τους Μπουμσόνγκ, Κατσουράνη, και Λέτο, έφτασε η σειρά του διεθνούς αμυντικού του Τριφυλλιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Ελευθεράκης αναμένεται να έχει συνάντηση μαζί του επί Αυστριακού εδάφους – όπου μεταβαίνει σήμερα μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο – και εκεί θα του ζητήσουν να δεχθεί να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του από τα 700.000 ευρώ βάσει συμβολαίου στις 350.000 ευρώ.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι προβλέπεται να βρεθούν αντιμέτωποι με την άρνηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του κατά 20% και βοηθήσει τον σύλλογο, δηλαδή περίπου στα 550.000 ευρώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τρέχον συμβόλαιό του υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι με σημαντική – προφανώς – αύξηση των αποδοχών του, αφού το προηγούμενο προέβλεπε αμοιβές της τάξης των 450.000 ευρώ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ