2012-07-13 09:15:05
Φωτογραφία για Τη στέλνει στον «πάτο» ο Αργυρίου
Ο Ανέστης Αργυρίου δεν έδωσε την απάντησή του στην τελευταία πρόταση της ΑΕΚ και η ΠΑΕ πάει δικαστικά τον παίκτη. Ισχύει η προσφυγή του και «βυθίζει» τον σύλλογο.

Η ΑΕΚ και ο Ανέστης Αργυρίου πρέπει πλέον να βρουν άλλο τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Έλληνας αμυντικός δεν απάντησε καν στην πρόταση της ΑΕΚ για τον διακανονισμό εξόφλησης των 240.000 ευρώ που του οφείλονται, και ως εκ τούτου η προσφυγή του εξακολουθεί να ισχύει κανονικά.

Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει μαζί του τρεις φορές, αλλά ο παίκτης άλλαξε ισάριθμες φορές τις απαιτήσεις του. Η τελευταία πρόταση της Ένωσης ήταν να καταθέσει στον Αργυρίου 120.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα 120.000 ευρώ σε 10 δόσεις. Εκείνος από την πλευρά του ήταν καταρχήν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και ακολούθως αποφάσισε να σιγήσει.

Η τελευταία εξέλιξη της υπόθεσης θέλει τον 24χρονο άσο να επιμένει να λάβει 150.000 ευρώ άμεσα και δεν έχει σκοπό να άρει την προσφυγή του.

Η ΑΕΚ στις 7 Αυγούστου πηγαίνει στην ΕΕΑ και φυσικά δεν μπορεί να έχει… προσφυγή στην πλάτη της, διότι δεν πρόκειται να καταφέρει να την γλιτώσει. Έτσι, οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του παίκτη από την ερχόμενη Δευτέρα με σκοπό να... ξεφορτωθεί το «εμπόδιο Αργυρίου».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ