2012-07-13 13:02:05
Φωτογραφία για Ο Παπαφλέσσας του ... Προφήτη Ηλία!
Είναι ο άνθρωπος που έχει πρωτοστατήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον αγώνα που δίδεται κατά της βίας και της εγκληματικότητας! Είναι αυτός που μετά το... διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία, έδωσε το σύνθημα για την επανάσταση!

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Κριτσωτάκης

Ο πατήρ - Κυριάκος είναι πλέον μια εμβληματική μορφή για το χωριό του Προφήτη Ηλία. Μετά τα αιματηρά γεγονότα που είχαν σαν αποτέλεσμα το θάνατο των δύο συνανθρώπων μας, ήταν αυτός που βγήκε μπροστά και φώναξε σε όλο το χωριό:

"Τέρμα η βία. Ως εδώ με την εγκληματικότητα και τα έκτροπα στο χωριό μας". Ο πατήρ -Κυριάκος, είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται να προτάξει τα στήθη του για το καλό των συνανθρώπων του.

"Με τη φωνή του και το πάθος του, θυμίζει κάτι από ήρωα του 1821. Για αυτό και εμείς στο χωριό τον φωνάζουμε ... Παπαφλέσσα", λέει ο Μ.Σ., κάτοικος του χωριού.

Και η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος ιερέας, από την στιγμή που αποτέλεσε το αποκορύφωμα της βίας και οδήγησε στο ξέσπασμα της τοπικής κοινωνίας, είναι εκείνος που καθοδηγεί και δίνει θάρρος για να βγει επιτέλους το χωριό από τον κλοιό της εγκληματικότητας στον οποίο είναι εδώ και δεκαετίες εγκλωβισμένο!

Πρωτοστάτης στις συνεντεύξεις Τύπου, στις γενικές συνελεύσεις στο χωριό και σε κάθε λογής πρωτοβουλία, αναμφισβήτητα θα είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι πολίτες θα νικήσουν τη Βία και θα φέρουν την ειρήνη στο χωριό τους.
creteplus
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ