2012-07-14 12:51:58
Φωτογραφία για Η απόφαση για την Ρέιντζερς «κεφαλιά» για το Ελλαδιστάν!
 

 Διαβάστε την είδηση όπως την μεταφέρουν τα ξένα πρακτορεία και αφορούν την ιστορική Ρέιντζερς: «Έπειτα από συνεδρίαση της Scottish Football League στο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκώβης, οι 25 από τις 30 ομάδες-μέλη καταψήφισαν το ενδεχόμενο οι Προτεστάντες να αγωνιστούν στη Division 1 και προτείνουν να υποβιβαστεί στη Division 3, τελευταία επαγγελματική κατηγορία στη χώρα! Έπειτα από την εκκαθάριση που έγινε στον σύλλογο, η νέα διοίκηση υπό τον Τσαρλς Γκριν, αιτήθηκε να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Τζερς, ωστόσο, δεν έγιναν αποδεκτοί από τις υπόλοιπες ομάδες και κατέβαλαν προσπάθεια να χάσουν μόνο μία κατηγορία και να παίζουν τη νέα περίοδο στη Division 1. Μόνο που οι 25 ομάδες-μέλη της Football League δεν συμφωνούν θεωρώντας ότι ως νέα ομάδα, η Ρέιντζερς θα πρέπει να ξεκινήσει από την τελευταία επαγγελματική κατηγορία, ήτοι τη Division 3, τέταρτη τη τάξει στη Σκοτία.».


 

Πώς σας φαίνεται; Πρώτα απ’ όλα να θυμίσουμε κάτι. Δεν έχουμε να κάνουμε μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα. Ή αν θέλετε με μια ομάδα που μαζί με την Σέλτικ έχουν κατακτήσει τα πάντα στην συγκεκριμένη χώρα. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που πρεσβεύει πολύ περισσότερα και όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μιλάμε για την ομάδα που οι οπαδοί της είναι Προτεστάντες. Θα μπορούσαν δηλαδή να ρίξουν την κυβέρνηση έτσι δεν είναι; Δείτε το έτσι απλά. Κι όμως στην 4η κατηγορία όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται λόγω των χρεών της.

 

Εδώ λοιπόν τελειώνει το ένα παραμύθι που χρόνια ακούω στο Ελλαδιστάν. Ότι δηλαδή μεγάλη ομάδα δεν πρόκειται να πέσει επειδή έχει οπαδούς-ψηφοφόρους. Στην Σκοτία τότε τι  να πουν με την Ρέιντζερς; Εκεί εμφύλιος πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει.

 

Πάμε και στο άλλο. Τους απασχολεί στην Σκοτία το αν το πρωτάθλημα θα υποβαθμιστεί χωρίς την συμμετοχή της Ρέιντζερς; Δεν νομίζω. Αλλά δεν μου λέτε; Χωρίς πρωτάθλημα με Ρέιντζερς, υπάρχει ομάδα που κοντράρει την Σέλτικ; Όχι, αλλά ουδόλως τους απασχολεί αν ήδη ξέρουμε τον επόμενο πρωταθλητή στην Σκωτία και κυπελλούχο. Γιατί αυτό που βάζουν πάνω απ’ όλα είναι οι νόμοι και οι κανονισμοί.

 

Εδώ; Με δικαιολογία και αστείο επιχείρημα, πως το ελληνικό πρωτάθλημα θα αποδυναμωθεί αν δεν παίξουν οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση, αλλάξαμε τους κανονισμούς δυο φορές, προσπαθήσαμε να το κάνουμε και 3ημε την αναδιάρθρωση και δε μας βγήκε και γενικώς κάνουμε ότι μπορούμε για να βολευτούν όλοι.

 

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας με το εξωτερικό. Ότι εκεί το ποδόσφαιρο το αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα από την παραμικρή λεπτομέρεια. Εδώ; Μεταξύ κατεργάρηδων η ειλικρίνεια και κόρακας δε βγάζει μάτι κόρακα, για να το γράψω πιο απλά. 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ