2012-07-14 13:15:07
Φωτογραφία για Λεφτά από Πρέμιερ για Καπίνο
Πρόταση για τον Στέφανο Καπίνο ετοιμάζει η νεοφώτιστη Ρέντινγκ που μπαίνοντας στο... salary cap της Πρέμιερ θα έχει το απαραίτητο ρευστό. Στα 2 εκ. ευρώ η κοστολόγηση του Παναθηναϊκού.

Ο Στέφανο Καπίνο έχει αποτελέσει έρευνα του τμήματος σκάουτινγκ της Φούλαμ, καθώς άνθρωπος της Αγγλικής ομάδας τον έχει παρακολουθήσει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και είχε αρκετά καλές εντυπώσεις για τον νεαρό άσο.

Ωστόσο, με τη συμμετοχή του στο Euro U-19 έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του μια και πολλές ομάδες έχουν στείλει ανθρώπους να τσεκάρουν τα νέα Ευρωπαϊκά ταλέντα. Μία από αυτές είναι και η νεοφώτιστη Ρέντινγκ που έπαθε... πλάκα βλέποντας την απόδοση του τερματοφύλακα του Τριφυλλιού, τόσο στο ματς κόντρα στην Αγγλία όσο και σε όλη τη διοργάνωση.

Μπορεί ο Καπίνο να αποβλήθηκε από το συγκεκριμένο ματς, όμως τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του. Από τη μία η καλή του απόδοση, από την άλλη η άδικη αποβολή του στην σωστή προβολή στον Άγγλο επιθετικό... έκαναν τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Αγγλικής ομάδας να τρελαθούν με τον νεαρό παίκτη των «πράσινων».


Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, η Ρέντινγκ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του. Άλλωστε, τα χρήματα δεν της λείπουν, αφού με την είσοδό της στο πρωτάθλημα θα πάρει ως προκαταβολή (για αρχή) 40 εκ. ευρώ μόνο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει πέντε παίκτες, όλους ελεύθερους, με την πιο τρανταχτή από άποψης ονόματος να είναι εκείνη του Πάβελ Πόγκρεμπνιακ.

Όσο αφορά στο ποσό που θα ζητήσει αρχικά ο Παναθηναϊκός για την παραχώρησή του, κανείς φυσικά δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο η απάντηση του Τριφυλλιού στο ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Καπίνο ήταν 2 εκ. ευρώ.

Τέλος, αναφορικά με την απάντηση του Καπίνο, επίσης κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ποια θα είναι σε μια ενδεχόμενη πρόταση, όμως εκτός του οικονομικού κάθε παίκτης της ηλικίας του θα ήθελε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ για την εξέλιξή του. Το οικονομικό το αφήνουμε στην άκρη γιατί σε σχέση με τα 40.000 ευρώ που εισπράττει από τον Παναθηναϊκό, το μίνιμουμ εισόδημα των 250.000 ευρώ ως ελάχιστη αμοιβή στην Πρέμιερ απλά δεν συγκρίνεται Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ