2012-07-20 08:57:06
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Έμπορος ναρκωτικών και όχι εθισμένος σ΄αυτά, ο γιος του Stallone!
​Μετά τον ξαφνικό θάνατο του γιου του Sylvester Stallone, οι αποκαλύψεις παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας και έρχονται να ανατρέψουν τα αίτια του θανάτου του, κάνοντας τον ακόμα πιο μυστήριο!

Όπως σας είχαμε γράψει και από το star.ger, ο Sage Stallone που λέγεται πως ετοιμαζόταν να παντρευτεί, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του μετά από μέρες, με τις πρώτες υποθέσεις να λένε πως ο θάνατος του οφείλεται σε υπερβολική δόση παυσίπονων χαπιών.

Ωστόσο, οι Αρχές που ερευνούν την πολύ περίεργη υπόθεση, έρχονται ν΄ανατρέψουν αυτό το σενάριο, υποστηρίζοντας πως ο Sage, δεν ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, αλλά ήταν έμπορος ναρκωτικών!

Για την ακρίβεια, υποστηρίζουν ότι ο γιος του Stallone, διακινούσε Vicodin, και πως δεν θα μπορούσε με τίποτα να είναι εθισμένος σ΄αυτό το ναρκωτικό, επειδή συνήθως οι χρήστες είναι πολύ αδύνατοι, σε αντίθεση με τον Sage, που τα είχε τα κιλάκια του.

Μάλιστα λέγεται, πως στο σπίτι του νεκρού γιου του Stallone, βρέθηκαν πάνω από 60 άδεια και πολύ μεγάλα μπουκάλια Vicodin, το καθένα εκ των οποίων περιείχε 500 χάπια, αδύνατο να τα έχει ο Sage για προσωπική του χρήση!

Μένει να δούμε τι άλλο θα δείξουν τα αποτελέσματα των ερευνών που συνεχίζονται…!
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ