2012-07-20 09:30:11
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός τον... απογείωσε!
Ο Γιάγια Τουρέ... παίρνει σκυτάλη από τον αδερφό του, δηλώνει ευγνώμων και στέλνει μήνυμα στον κόσμο: «Να τους πεις ότι μια μέρα θα γυρίσω».

Στο «Τίβολι Νέου» του Ινσμπρουκ ήταν μαζεμένοι πολλοί αστέρες. Δεν κρύβω ότι θα προτιμούσα να είχα μιλήσει με τον Κάρλος Τέβες ή τον Κουν Αγουέιρο. Ο πρώτος, όμως, μας αγνόησε επιδεικτικά (δεν κοίταξε καν προς το μέρος των δημοσιογράφων), ενώ ο δεύτερος ήταν εξαφανισμένος. Είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ντιναμό Δρέσδης και μάλλον είχε πάει από νωρίς στο πούλμαν των «Πολιτών».

Από τη μικτή ζώνη δεν πέρασε ποτέ ο Κουν. Πέρασε, όμως, ο Γιάγια, ο οποίος παίρνοντας... σκυτάλη από το αδερφό του, μιλάει για τον Ολυμπιακό. Οπως ο Κόλο έτσι και αυτός είπε τα καλύτερα. Αυτός, βλέπετε, είχε ένα λόγο παραπάνω. Είναι ευγνώμων. Η καριέρα του απογειώθηκε στο λιμάνι. Και δεν το κρύβει Μόλις τον φωνάξαμε, ήρθε κοντά. Εδειξε πολύ χαρούμενος και μας έδωσε μια ζεστή χειραψία λέγοντας: How are you doing man?


Ηταν διαχυτικός και οι... bodyguards της City είχαν πάθει πλάκα. Ειδικά ο μαύρος, ο τεράστιος (δεν μπορείτε να φανταστείτε, με το που σε κοιτούσε... τελείωνες, μιλάμε για... γορίλα). Κοιτούσαν να τα λέμε με γέλια πολλά και θερμές χειραψίες και απορούσαν. Ποιοι είναι αυτοί οι άγνωστοι που μιλάνε με τον Γιάγια;

Αυτοί οι άγνωστοι, λοιπόν, μιλούσαν με τον Γιάγια για διάφορα. Για το πρώτο πράγμα που μίλησαν, πάντως, στον Γιάγια ήταν για το... κοκαλάκι της νυχτερίδας. Για τα πρωταθλήματα που παίρνει όπου και αν πάει...

«Ναι, δεν έχω παράπονο. Έχω κερδίσει σχεδόν τα πάντα. Πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα και τώρα πρωτάθλημα με την Σίτι στην Αγγλία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' όλα αυτά. Ο Θεός ήταν... καλός μαζί μου. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να γίνω γνωστός και να πετύχω όλα αυτά κι αυτό δε μπορώ να το ξεχάσω. Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό που με ανέδειξε και κρατάω μόνο καλές στιγμές».

Μαθαίνει τίποτα για τον Ολυμπιακό; Εχει επαφές; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος:

«Μαθαίνω που και που πώς τα πάει ο Ολυμπιακός. Αγαπώ την ομάδα. Όποτε μπορώ μαθαίνω τι κάνει. Ξέρω ότι κερδίζει το πρωτάθλημα συνεχώς και είναι καλός και στην Ευρώπη. Μακάρι να τα πάει ακόμα καλύτερα».

Τέλος πριν μας αποχαιρετίσει μας έστειλε ένα μήνυμα. Στον κόσμο. Του είπαμε ότι δεν τον έχουν ξεχάσει οι οπαδοί. Και αυτός απάτησε ως εξής:

«Το ξέρω. Κι εγώ τους αγαπώ και να τους πεις ότι κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ