2012-07-20 10:06:01
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΑΡΤΙΑ ΣΤΟ... ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αφού για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αναμένεται να υπάρξει απαρτία στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Σίγουρα, πρόκειται για πρωτόγνωρη κατάσταση στο Λιμάνι, που λόγω των διεθνών είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να έχουν αρκετές -και σημαντικές- απώλειες κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους. Ωστόσο, ο αποκλεισμός τόσο της Εθνικής Ελλάδας όσο κι εκείνης της ΠΓΔΜ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου επιτρέπει στους Βασίλη Σπανούλη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Πέρο Άντιτς να βρίσκονται από την αρχή στην προετοιμασία.

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είναι εκτός πλάνων στην Εθνική Λιθουανίας, τραυματισμοί όπως άλλες χρονιές ευτυχώς δεν υπάρχουν, οπότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους στις 20 Αυγούστου, που είναι η πιθανότερη ημερομηνία για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, με το πρώτο ραντεβού να ορίζεται -όπως πάντα- στο ΣΕΦ.


Όσον αφορά τον τόπο διεξαγωγής του βασικού σταδίου, το προπονητικό κέντρο στο Καρπενήσι συγκεντρώνει και φέτος τις περισσότερες πιθανότητες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δουλέψει φέτος μίνιμουμ με δεκαπέντε παίκτες. Αυτή τη στιγμή, μαζί με το Δημήτρη Μαυροειδή που ανακοινώθηκε χθες (19/07), ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του έντεκα παίκτες, άρα κρίνονται απαραίτητες άλλες τέσσερις προσθήκες - ενός βασικού σέντερ (Ντόρσεϊ), ενός συμπληρωματικού Έλληνα ψηλού και ακόμα δύο, για τη θέση του σμολ φόργουορντ, ενός Αμερικανού κι ενός Έλληνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ