2012-07-20 10:33:02
Φωτογραφία για Τέρμα το περίμενε στις ουρές...
​Πόσες φορές δεν αγανάκτησες περιμένοντας να φτάσεις στον κισσέ;

Πόσες στιγμές δεν βλαστήμησες την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκες σε αυτή τη χώρα όταν σου είπαν «συγγνώμη, αλλά κλείνουμε»; Λοιπόν, σε όλα αυτά τα «μαρτυρία» σχεδιάζει να βάλει τέλος το υπουργείο Οικονομικών, με την Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων να έχει ήδη ξεκινήσει να τρέχει τον σχεδιασμό ειδικής εφαρμογής που θα αντικαταστήσει τα σήματα τελών κυκλοφορίας με αποδείξεις.

Στο μέλλον, οι φορολογούμενοι θα μπαίνουν στο Taxisnet και πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους θα εκδίδουν έναν κωδικό, με αυτόν θα μπορούν είτε να εξοφλούν μέσω τραπέζης είτε να το πληρώνουν ηλεκτρονικά και έτσι θα λαμβάνουν την απόδειξη που θα υποκαθιστά το σήμα τελών κυκλοφορίας.

Με το νέο σύστημα τα πράγματα δυσκολεύουν για τους «παράνομους», αφού στην περίπτωση που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, θα πιάνονται αργότερα από την «τσιμπίδα» του υπουργείου οικονομικών τη στιγμή της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων, που πλέον και αυτές υποβάλλονται ηλεκτρονικά και το καλύτερο…. δεν θα μπορεί να υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος!
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ