2012-07-28 00:15:43
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μέσα στις προσεχείς ημέρες ενδέχεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του Μπόγιαν Γιορντάνοφ στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με την ανακοίνωση της απόκτησης του διεθνούς Βούλγαρου διαγώνιου.

Οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων προσπαθούν να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν τον ερχομό του διεθνούς Βούλγαρου διαγωνίου στον Θρύλο μετά από διάστημα τεσσάρων χρόνων!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", το ερυθρόλευκο ΤΑΑ ενδέχεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ανακοινώσει την απόκτηση του 29χρονου Βούλγαρου, για την έλευση του οποίου χρειάστηκε η απαραίτητη οικονομική συνδρομή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη!

Μια μεταγραφή, που ισχυροποιεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό τον Θρύλο, ο οποίος με την απόκτηση των Νίκου Σμαραγδή, Γερνέι Ποτότσνικ, Μίλαν Γιούρισιτς, Θάνου Μαρούλη, αλλά και τις επιστροφές των Γιώργου Στεφάνου και Κώστα Χριστοφιδέλη αναμένεται να παρουσιαστεί πανίσχυρος την νέα σεζόν και να αποτελέσει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επιστροφή του στον θρόνο του ελληνικού βόλεϊ μετά το φετινό διάλειμμα. Όπως επίσης και να διεκδικήσει με αξιώσεις μία αξιοζήλευτη πορεία στην Ευρώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ