2012-07-29 09:44:06
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ «3ΑΡΙ» Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
Τις επιλογές που έχει για την θέση 3 εξετάζει ο πρποπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει τον Περπέρογλου αλλά να μην έχει «τελειώσει» ακόμα τον Μάρκο Κέσελ.

Την απόφαση του για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Κώστα Παπανικολάου και θα αποτελέσει το «δίδυμο» των σμολ φόργουορντ στον Ολυμπιακό, αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος καλείται να απαντήσει στο ερώτημα, Έλληνας, κοινοτικός ή Αμερικανός Στην περίπτωση που αποφασίσει για Έλληνα, τον πρώτο λόγο έχει ο Στράτος Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ είναι μια αρκετά καλή λύση, καθώς είναι ένας έμπειρος Έλληνας, σε σχετικά προσιτή τιμή και που αν τον αποκτήσουν στο Λιμάνι, αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τον "αιώνιο". Όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, με τον παίκτη πάντως να μην παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης του στον Ολυμπιακό.


Από κει και πέρα δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Μάρκο Κέσελ. Ο Σέρβος έχει το θετικό ότι ξέρει την ομάδα και όσο δεν βρίσκει ομάδα, από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να απασχολήσει ξανά τους ερυθρόλευκους.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο Αμερικανού παίκτη, δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποιο συγκεκριμένο όνομα, αλλά είναι μια αγορά που εξετάζει ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του και όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει ο αριθμός εκείνων που δεν βρίσκουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ, τόσο θα πληθαίνουν και οι επιλογές των ανθρώπων του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ