2012-07-29 10:49:13
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ΄ΑΣΤΡΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΝΤΟΡΣΕΪ!
Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που αξιώνει ο Τζόι Ντόρσεϊ σε συνδυασμό με την επιθυμία του Αμερικανού σέντερ να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ αποτελούν τα μεγαλύτερα εμπόδια για τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θέλουν να επενδύσουν επάνω στον θηριώδη Αμερικανό την προσπάθειά τους να διατηρήσουν τα σκήπτρα της περυσινής ονειρικής σεζόν, αλλά η πλευρά του παίκτη - για την ώρα - φαίνεται ανένδοτη.

Με βάση δημοσίευμα του "katimagiko.gr", ο Ντόρσεϊ φέρεται να ζητάει από τους ερυθρόλευκους το ποσό του ενός εκατ. ευρώ, ώστε να επεκτείνει την παραμονή του στον Θρύλο, ποσό που οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν φέρονται διατεθειμένοι να καταβάλλουν, ώστε να μη διαταραχθούν οι λεπτές ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Παράλληλα, όμως, δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του, από την στιγμή που ο Ντόρσεϊ ακόμη δνε έχει καταφέρει να βρει ομάδα που να του προσφέρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ τους. Ο άλλοτε δευτεραθλητής του NCAA με το Μέμφις, προπονήθηκε με το Μαϊάμι, αλλά ακόμη δεν έχουν καρποφορήσει οι προσπάθειές του για μία θέση σε ομάδα του ΝΒΑ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ