2012-07-29 11:19:48
Φωτογραφία για ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ «3» Ο ΤΖΕΪΜΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ! *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει αιώνια τον Τζόι Ντόρσεϊ και οι άνθρωποί του έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα τους σε άλλες λύσεις.

Αρχικά στην κορυφή της λίστας με τους... «αντι-Ντόρσεϊ» ήταν ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο 29χρονος Βρετανός σέντερ πληρούσε τα στάνταρτ (ειδικά το κομμάτι που έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή πείρα) που έχει θέσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον ψηλό που ψάχνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά η περίπτωσή του δεν δείχνει να προχωράει και πολύ, καθώς η τιμή του είναι υπερβολικά αλμυρή.

Ετσι, το όνομά του έχει αρχίσει να... κατρακυλάει στη λίστα, ενώ αντίθετα, ανεβαίνει πολύ ψηλά εκείνο του Τζέιμς Σίνγκλετον. Ο 30χρονος Αμερικανός παίκτης, που έπαιζε πέρυσι στους Ουίζαρντς, ξέρει καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς έχει περάσει από την Ταού και τη Μιλάνο. Επιπλέον, το κασέ του δεν είναι τρομακτικό και έτσι οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Ο Ολυμπιακός, εξάλλου, αναζητάει ένα φόργουορντ, αλλά για την ώρα το όλο ζήτημα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει το βάρος τους στο θέμα του Ντόρσεϊ και των «αντι-Ντόρσεϊ».
12
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ