2012-07-29 13:34:34
Φωτογραφία για Α. Σρόιτερ: Δείτε τη σούπερ σέξι σύντροφό του! (φωτό)
Ο άνκορμαν του Alpha και η αγαπημένη του διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού με μία έξοδο για δύο, με τη σεξι συντροφο του δημοσιογράφου να συγκεντρώνει όλα τα φωτα πάνω της.

«Δική μου εγώ σ'έχω δέσει κι έχω κάτι σχοινιά που τα λένε καρδιά/ Η αρχή είσαι εσύ και το τέλος εγώ», λένε οι στίχοι από ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, στον οποίο διασκέδασαν πρόσφατα ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και η αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη. Ένα τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα στο ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο ο χρόνος που κυλάει δένει όλο και πιο πολύ.

Την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι, έπειτα από αρκετό καιρό, πραγματοποίησε μια κοινή εμφάνιση επιλέγοντας να διασκέδασει στο νυχτερινό κέντρο "Thalassa", αποδεικνύοντας πως όχι μόνο, δεν έχουν χωρίσει αλλά και πως παραμένει ερωτευμένο. Ο φωτογραφικός φακός "κατέγραψε" τον Αντώνη Σρόιτερ στην αγκαλιά της σντρόφου του, η οποία έλαμπε στο πλευρό του φορώντας ένα λευκό girly φόρεμα και μια λεπτή κορδέλα στα μαλλιά της. Οι δυο τους κοιτάζουν τρυφερά στα μάτια και αντάλλασσαν αγκαλιές και φιλιά.

Γεγονός είναι πως ο άνκορμαν του Alpha έχει βρει στην Κρητικιά αισθητικό αυτό που ζητούσε και αδιαφορεί πλέον για το αν η σχέση τους απασχολεί τον Τύπο. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, δίνεται και η καλύτερη απάντηση σε όσους στην αρχή της γνωριμίας τους προδίκασαν την πρόωρη  έκβαση της σχέσης τους λέγοντας πως δεν θα αργήσουν να μπουν οι "τίτλοι τέλους". Ο χρόνος όμως είναι αυτός που δίνει τις δικές του απαντήσεις και μέχρι στιγμής έχει γίνει σύμμαχος του δεσμού τους, που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.markos.tv
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ