2012-07-29 21:54:26
Φωτογραφία για «Σφάζονται» για ένα πάρκινγκ στο Νοσοκομείο Λεμεσού
Εκτός ελέγχου έχει βγει η κατάσταση στο νοσοκομείο της Λεμεσού με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό να σφάζονται καθημερινά για τους χώρους στάθμευσης.

Το πρόβλημα που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί τόσο το προσωπικό όσο και τους επισκέπτες του νοσοκομείου, τις τελευταίες εβδομάδες έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις καθώς εξαιτίας των καβγάδων μεταξύ των μελών του προσωπικού του νοσηλευτηρίου, κρίθηκε σε κάποια περίπτωση αναγκαία και η επέμβαση της Αστυνομίας. Μάλιστα το ζήτημα έφθασε, όπως πληροφορούμαστε, την περασμένη εβδομάδα και στο γραφείο του υπουργού Υγείας ο οποίος κλήθηκε από τις συντεχνίες να προωθήσει τις διαδικασίες για επέκταση του χώρου στάθμευσης πριν γίνει «μεγαλύτερο κακό».

Αιτία των καβγάδων μεταξύ των μελών του προσωπικού του νοσοκομείου η ανεπάρκεια του χώρου στάθμευσης η οποία έχει εντοπιστεί και από το Υπουργείο Υγείας εξαιτίας των παραπόνων επισκεπτών και ασθενών. Για αυτό άλλωστε και στον προϋπολογισμό του 2012 περιλαμβάνεται κονδύλι για επέκτασή του, το οποίο ωστόσο δεν έχει ακόμα αποδεσμευτεί για να προχωρήσουν οι εργασίες.


Λάδι στη φωτιά τις τελευταίες ημέρες έριξε η ενέργεια κάποιων εκ των μελών του προσωπικού, να «χωρίσουν» τον χώρο στάθμευσης, τοποθετώντας πασσάλους και αλυσίδες για να μην μπορεί κανένας άλλος να τους πάρει το πάρκινγκ. Αυτή τους η πράξη είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση των υπολοίπων και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ένας νοσηλευτής κατήγγειλε άλλον ότι προκάλεσε ζημιά στο αυτοκίνητό του.

Αφού λοιπόν το πρόβλημα δεν ήταν δυνατό να λυθεί με κανέναν τρόπο, ενημερώθηκαν οι συντεχνίες και έτσι το θέμα μεταφέρθηκε στον ίδιο τον υπουργό.

Όπως ανέφερε στον «Φ» ο πρόεδρος του κλάδου των νοσηλευτών Γιώργος Φλουρέντζος, «εμείς το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε και το κάναμε, ήταν να ενημερώσουμε τον υπουργό Υγείας και τον γενικό διευθυντή του υπουργείου και να τους παρακαλέσουμε να προωθήσουν τις διαδικασίες για την επέκταση του χώρου στάθμευσης. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κατευνάσουν τα πνεύματα και το σημαντικότερο για εμάς είναι το ότι θα σταματήσει και η ταλαιπωρία των επισκεπτών και των ασθενών του νοσοκομείου».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ