2012-07-31 15:32:05
Φωτογραφία για Ελληνικό Όραμα: Ά(ν)τε κ. Βενιζέλο!
από το Γραφείο Τύπου

Άλλη μία έκθεση ιδεών και υπέροχο δοκίμιο ακούσαμε από τον σύγχρονο "σοφιστή" και αρχηγό του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Τι είπε ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

ότι η τρόικα έστειλε τελεσίγραφο ότι αν δεν πουληθεί η ΑΤΕ θα διακοπεί η διαδικασία χρηματοδότησης της Ελλαδας!!!ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ αν υπάρχει τέτοιο έγγραφο που έχει στείλει η τρόικα τότε σε προκαλούμε και σε προσκαλούμε να το καταθέσεις στην ΒτΕ!!!΄Τα ερωτήματα κύριε ΒΕΝΙΖΕΛΟ είναι πολλά:

1) πως θα δημιουργηθεί ομάδα διαπραγμάτευσης;και ποίοι θα την αποτελούν;Εσείς και οι οσφυοκάπτες εταίροι σας;Η 1η ΑΠΡΛΙΟΥ 2013 αργεί ακόμα!!

2) πως είναι εφικτό να μην υπάρξουν οριζόντιες περικοπές συντάξεων μισθών όταν αυτές προβλέπονται στο δεύτερο μνημόνιο;Σίγουρα απευθύνεστε σε ακροατήριο με χαμηλό IQ!

3) Eσείς δεν είχατε την ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών;Τι ενέργειες κάνατε αναφορικά με τον έλεγχο των τιμών ενώ το εισόδημα των Ελλήνων μειωνόταν;(και...μην πείτε την αστεία δικαιολογία ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης ήταν υπεύθυνο για τον έλεγχο των τιμών).

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ σας καλεί να συνεχίσετε το "εκπαιδευτικό σας" έργο στις αίθουσες των πανεπιστημίων και να αφήσετε άλλους να ασχοληθούν με την πολιτική!!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ