2012-07-31 23:59:08
Φωτογραφία για HONDA TECHNOLOGY: Νέο αυτόματο κιβώτιο CVT για καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου
Η Honda Motor Co., Ltd. παρουσίασε ένα νέο κιβώτιο με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση κίνησης (CVT) για μεσαία αυτοκίνητα, που βελτιώνει σημαντικά τις οδηγικές επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου. 

Το νέο CVT είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά επαναστατικών τεχνολογιών επόμενης γενιάς Earth Dreams Technology. Στοχεύοντας στη βελτίωση της κατανάλωσης, το νέο CVT είναι συμβατό με ένα σύστημα idle stop, ενώ χρησιμοποιεί ηλεκτρική αντλία λαδιού υψηλής απόδοσης.

Το G-Design Shift, ένα νέο, συντονισμένο σύστημα ελέγχου επιλογής σχέσης, γκαζιού και υδραυλικών, ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του οδηγού, διατηρεί ισχυρή και ομαλή επιτάχυνση και συμβάλλει στη δημιουργία σπορ οδηγικής αίσθησης. Χάρη σ’ αυτό το συνδυασμό τεχνολογιών, σε μία συγκριτική δοκιμή οχημάτων της ίδιας κατηγορίας, το νέο CVT προσφέρει 5% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από ένα συμβατικό CVT και 10% καλύτερη από ένα 5-τάχυτο αυτόματο*. 


* Σύγκριση με οχήματα Honda Βασικά χαρακτηριστικά του νέου CVT για μεσαία μοντέλα • Η νέα, αποδοτική ηλεκτρική αντλία λαδιού, ο ανθεκτικός ιμάντας και το αποκλειστικό λάδι CVT αυξάνουν την απόδοση του κιβωτίου βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου. • Η ευρεία κλιμάκωση προσφέρει ταχύτητες ταξιδιού με καλύτερη ροπή στις χαμηλότερες στροφές, αυξάνοντας την οικονομία καυσίμου. Παράλληλα βελτιώνει την ελκτική ισχύ κατά την επιτάχυνση από στάση για να μπορεί να επιτυγχάνεται μία συναρπαστική, σπορ αίσθηση.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ