2012-08-01 00:12:12
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΣΕΪ!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας έχει περιορίσει τις επιλογές του για την θέση «3», αλλά τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στο «5».

Ο Τζόι Ντόρσεϊ αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη θέση του βασικού, και ο Βασίλης Καββαδάς, την ιδανική για την συμπλήρωση της φροντ-λάιν, ενώ παράλληλα αποτελεί και μια εξαιρετική επένδυση για το μέλλον. Αυτή την εβδομάδα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνουν τις τελικές τους κινήσεις για τους δύο σέντερ.

Όσον αφορά τον Ντόρσεϊ το θέμα είναι γνωστό... Ο παίκτης επιμένει να ψάχνει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ ζητάει και πολλά χρήματα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινωνούν καθημερινά με τον ατζέντη του, Λανς Γιανγκ, ο οποίος με τη σειρά του θέλει την παραμονή του Ντόρσεϊ στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, καθώς ξέρει πως το «κέρδος» του σε αυτή την περίπτωση θα είναι και σίγουρο, αλλά και (κυρίως) μεγαλύτερο. Προθεσμία δεν έχει δοθεί, όμως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα μέσα στην εβδομάδα.

Σχετικά με τον Καββαδά, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν στην... γωνία. Έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δώσουν τα 350.000 ευρώ που αξιώνει ο Πανιώνιος, αλλά δεν αποκλείεται να βελτιώσουν την αρχική τους προσφορά.

Τώρα σε ότι αφορά τους σμολ φόργουορντ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εξετάσει αρκετές επιλογές, χωρίς να έχει προχωρήσει κάτι για την ώρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πνίγηκε 48χρονος στα Χανιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πνίγηκε 48χρονος στα Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ