2012-08-01 08:47:05
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ!
Ο Κέβιν Μιραλάς έχει υπογράψει, ως γνωστόν, ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8 εκ. ευρώ στο συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους, κάτι που πλέον δεν ισχύει και εάν υπάρξει θέμα εξαρτάται από τις διαθέσεις του συλλόγου.

Μάλιστα δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν πέσει οι τόνοι στο θέμα του Κέβιν Μιραλάς, όπου ο μάνατζέρ του άλλα έλεγε στα Βελγικά Μέσα και άλλα (διέψευδε) στα ελληνικά.

Σύμφωνα με τον Ενροτό, τον μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού του Ολυμπιακού, υπήρχαν ομάδες που ενδιαφερόντουσαν για την απόκτηση του παίκτη. Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ, Λίβερπουλ είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που είχαν γραφτεί.

Ωστόσο, καμία ομάδα δεν προχώρησε σε επίσημη προσφορά, ενώ θα μπορούσε να αποκτήσει τον παίκτη – αν προηγουμένως είχε αποσπάσει τη θετική του απάντηση – καταθέτοντας στο ταμείο του Ολυμπιακού 8 εκ. ευρώ.

Αυτό ήταν το ποσό της ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Μιραλάς, και με αυτό το ποσό ο Ολυμπιακός δεν είχε λόγο, κάτι που όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", δεν ισχύει πλέον.


Η συγκεκριμένη ρήτρα είχε... ημερομηνία λήξης και αυτή ήταν η 31η Ιουλίου. Από σήμερα πρώτη Αυγούστου δεν ισχύει και έτσι αν κάποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Βέλγο θα πρέπει να τα βρει πρώτα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να κοστολογήσει τον Μιραλάς όσο επιθυμεί.

Με λίγα λόγια, ακόμα και 10 εκ. ευρώ να θελήσει να ξοδέψει κάποια ομάδα για να τον αποκτήσει, εξαρτάται από τα... κέφια των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ