2012-08-01 09:33:05
Φωτογραφία για H Γιάννα Αγγελοπούλου χαλαρή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου
Χαλαρή και υπερήφανη Ελληνίδα δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Μιλώντας στην κάμερα του Balla.com.cy. η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμφανείς και αφανείς ήρωες, επαγγελματίες και εθελοντές. Ήταν ότι περιμέναμε από την Αγγλία, η ιστορία της, χιούμορ, αστεία στιγμιότυπα, όλα τα ταλέντα τους, όλοι οι μύθοι τους, το διασκέδασαν πολύ».

Η ίδια τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαλαρή ενώ σχετικά με την σύγκριση που γίνεται με την ελληνική τελετή έναρξης, υποστήριξε: «Εμείς οι Έλληνες θεωρούμε ότι η τελετή μας είναι η καλύτερη. Κάθε λαός θεωρεί ότι η δική του τελετή είναι η καλύτερη».

«Όταν βλέπεις όλον τον κόσμο να μαζεύεται σε ένα μέρος να γιορτάσει το Ολυμπιακό Πνεύμα, ότι κι αν σημαίνει αυτό σήμερα, εάν σκεφτούμε ότι η φλόγα πάντα ξεκινάει από εμάς και πάει παντού αυτό είναι σημαντικό. Βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο που ενθουσιάζεται και νιώθεις υπερήφανη σαν Ελληνίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ