2012-08-01 10:07:04
Φωτογραφία για ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ...
Τη λίστα με τους υποψήφιους στόπερ αρχίσει να… ξεσκαρτάρει ο Ολυμπιακός, με τον προπονητή του, Λεονάρντο Ζαρντίμ, να έχει ζητήσει οπωσδήποτε την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.

Ονιέγου, Ματάισεν, Χάιντσε και Κανού έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής.

Τα ονόματα στη ερυθρόλευκη λίστα των στόπερ είναι αρκετά, ωστόσο σιγά σιγά το τοπίο θα αρχίσει να ξεδιαλύνει. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ζητήσει -οπωσδήποτε- την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν για έναν έμπειρο (από 28 μέχρι 33 ετών), ο οποίος θα μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα.

Ο Μπρούνο Άλβες είναι μία πολύ καλή, αλλά δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση, αλλά οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν στέκονται μόνο εκεί, καθώς εξετάζουν περιπτώσεις και από άλλες χώρες. Από την Πορτογαλία έχει προταθεί ο Ονιέγου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία είναι μία καλή περίπτωση και συμφέρουσα περίπτωση, αφού το κασέ του Αμερικανού δεν είναι απαγορευτικό.


Από Ισπανία, ο Ολυμπιακός -για την ώρα- έχει στη λίστα του, τους Ματάισεν και Μαρτσένα. Ο πρώτος «αρέσει» στη διοίκηση, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα αποχωρήσει από τη Μάλαγα, ενώ ο δεύτερος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, λόγω του υποβιβασμού της Βιγιαρεάλ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Επίσης, έχει ακουστεί και το όνομα του συμπαίκτη του 33χρονου αμυντικού στα «κίτρινα υποβρύχια», Ροντρίγκο Γκονζάλεθ, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα κλείσει στη Σαν Λορέντζο.

Τέλος, ιδανική περίπτωση φαντάζει αυτή του Χάιντσε, ο οποίος μπορεί να καλύψει δύο θέσεις, του στόπερ και τους αριστερού μπακ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ