2012-08-01 11:14:07
Φωτογραφία για «ΟΧΙ» ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΕΡΣΕΝ
Ο χαρακτήρας τους Κρις Άντερσεν ήταν αυτός που έκανε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, να κάνει πίσω στην περίπτωση του Αμερικανού σέντερ, καθώς οικονομικά ήταν μια αρκετά προσιτή περίπτωση για τους ερυθρόλευκους.

Με ένα ποσό γύρω στις 600.000 ετησίως, όπως αναφέρει η SportDay, ο Κρις Άντερσεν θα μπορούσε να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όμως απέρριψε (προσωρινά τουλάχιστον) την περίπτωση του Birdman, καθώς υπάρχουν αμφιβολίες όσον αφορά τον χαρακτήρα του.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να έχουν προτεραιότητα τους τον Τζόι Ντόρσεϊ, υπάρχει όμως δεδομένη οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού πέραν του ότι ο Αμερικανός σέντερ ψάχνει ομάδα από το ΝΒΑ, φέρεται να ζητάει από τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης 700.000 δολάρια τον χρόνο.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν πρόκειται να φτάσει τόσο ψηλά (περίπου στις 500.000 του δίνει), σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, και παρά το γεγονός ότι ο Ντόρσεϊ παραμένει πρώτος στη λίστα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ψηλών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ