2012-08-03 16:34:39
Φωτογραφία για Πίσω έχει ο Αλαφούζος την ουρά...
Μεγάλη κουβέντα γίνεται τελευταία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία, που δεν έχει μαζέψει τα χρήματα που περίμεναν όλοι. Ξεχνούν, όμως, πως ο "Mr. ΣΚΑΪ" δεν είναι κανένας χθεσινός...

Η αλήθεια είναι πως αυτά που είχε προαναγγείλει ο Αλαφούζος, για έσοδα κοντά στα 10 εκ. ευρώ από τις εγγραφές των οπαδών κ.λπ., δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα. Με το ζόρι αυτή την περίοδο έχουν μαζευτεί λίγο λιγότερα από τα 2 εκ. ευρώ, χωρίς κανείς να ρίχνει το βάρος στους φιλάθλους.

Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες οικονομικά και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι παράλληλα και κουρασμένοι από τον εμφύλιο που τρώει την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Κανονικά, θα έλεγε κάποιος πως το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα και σιγά-σιγά -αλλά σταθερά- αυξάνεται, αποτελεί επιτυχία.

Το ζήτημα είναι τι γίνεται από εδώ και μετά. Καθώς η σχεδόν βέβαιη πρόκριση επί της Μάδεργουελ και τα έσοδα που θα φέρει στα ταμεία, από μόνα τους δεν λένε κάτι. Χρειάζονται κι άλλα χρήματα για να ενισχυθεί η ομάδα, αλλά και για να βγει η σεζόν.


Ο σκύλος, λοιπόν, μαθαίνει πως ο Αλαφούζος έχει εναλλακτικό πλάνο, κι ας μην έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα. Όχι καμία κάνουλα που να τρέξει ευρώ, ξαφνικά. Αλλά ένα σχέδιο που μπορεί να βοηθήσει να μαζευτεί ακόμα ένα ποσό και μαζί με τα τηλεοπτικά, τους χορηγούς και την πιθανή πρόκριση στους ομίλους, θα βοηθήσουν να βγει αξιοπρεπώς η φετινή σεζόν για την ομάδα.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε, πέρα από αυτό που ακούγεται στην πιάτσα. Τι; Πως ο Αλαφούζος δεν είναι κανένας χθεσινός και αν δεν υπήρχε εναλλακτικό πλάνο για να συγκεντρώσει χρήματα (δεν μιλάμε για δεκάδες εκ. ευρώ, για να εξηγούμαστε), δεν θα έμπλεκε στη σωτηρία του Παναθηναϊκού www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ