2012-03-16 22:38:07
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
Αγαπαπητοί συμπατριώτες επειδη οι καιροί το απαιτούν να πάρουμε θέση, θα σας πω κάποιες σκεψεις μου κ εσείες θα αποφασίσετε αν είμαι ηλίθια ή έχω δίκηο.

Με θλίβει αφάνταστα το γεγονός ότι στις δημοσκοπήσεις ακόμα ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ παίρνουν κοντά 30%. Με θλίβει επίσης το γεγονός ότι αυτή η ποντικομαμή που λέγεται Κουβέλης είναι κ κουβάς του ΠΑΣΟΚ. Τελλικά αντιλαμβάνομαι ότι θα περάσουν πολλές 10ετίες για να γίνουμε ΙΣΛΑΝΔΙΑ κ δεν έχουμε ούτε τα κότσια να γίνουμε ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Στα συνθήματα πρώτοι αλλά στη πράξη τίποτα. ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!ειναι ιστορική στιγμή κ χρέος όλων να μη μπει στη νέα βουλή ουτε ένας απο τους 300 αυτους γιατί όλοι ειναι συνυπεύθυνοι. Το ΚΚΕ κ ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ μπορούσε τις μέρες των μεγάλλων γεγονότων να αποχωρήσουν απο τη βουλή καταγγέλοντας την κ να δημιουργήσουν ΠΟΛΙΤΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...να χάσουν το μισθό? Την επιχορείγηση? Αναλώνονται στα δήθεν μπινελίκια στη βουλή κ πατριωτικά γεννάνε νεα υβριδια που τα ονομάζουν κόμματα με καμμία θεση κ ενώ ειναι ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ δεχονται τα δανεια κ μας να γίνουμε η κεντρική Αφρική της Ευρώπης αφού Κίνα δεν πρόκειται να γίνουμε γιατί η Κίνα είναι δύναμη.Την ιστορία των δύο κομμάτων την ξερουμε
. Ιστορικά έρχονται από την Κατοχή ο μεν Καραμανλής με τον Μερτέν κ μετά με τον Λαμπράκη κ τις εκλογές του 1962 , ο δε Παπανδρεού με τη συμφωνία της Βάρκιζας με τους σύμμαχους Αγγλους κ τη προδωσία της αριστεράς , με την αναγνώριση όλων των δανείων των προπολεμικών στο άρτιο κ τις κρυφές συμφωνίες με το παλάτι. Σας προτρέπω να ψηφίσετε Σαμαρά επειδή ειναι αντιμνημονιακός κ σέβεται το λόγο του κ την υπογραφή του κ δεν τη βάζει όπου νάναι (β’ δανειακή σύμβαση) ή να ψηφίσετε αυτό το καθαρόαιμο είδος το Μπενιζέλο ο οποίος ως άριστος συνταγματολόγος έφτιαξε τόσο δίκαιους νόμους που κανένας από τους ληστές να μην μπορεί να διωχθεί λόγω ασυλίας. Καταλάθος έχουν κ οι δύο κάμποσα εκατομμύρια στο εξωτερικό για να ζήσουν ΑΥΤΟΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ? Συμπατριώτες μου σας παρακαλώ στο όνομα των παιδιών μας που δεν έχουμε πια να του κληροδοτήσουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ για να τη χτίσουν εκείνα κ να τη φτιάξουν εκείνα με άλλα υλικά πιο γερά . Μη τη πουλήσουμε. Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε κ ποιους θα αφήσουμε. Ας αφήσουμε πίσω τα νεκρά σάπια ερπετά ΠΑΣΟΚΙΚΑ , ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΛΑΟΣΚΡΑΤΙΚΑ κλπ αποκόμματα κ ας πάμε μπροστά. Ας ψηφίσουμε αντιμνημονιακά κ να υποχρεώσουμε όλα τα αντιμνημονιακά κινήματα να συμπραξουν για να σώσουμε το οικοπεδο ΕΛΛΑΔΑ. Τι έχουμε να φοβηθούμε κ να χάσουμε? Θέλλουμε να ανήκουμε σε μια Ευρώπη σαν λακέδες κ ιπποκόμοι? Ή μπορούμε κ μόνοι μας? Υπάρχει πάντα μια Ρωσία να συμμαχήσουμε αν θέλλουμε. Συμπατριώτες οι Ευρωπαίοι δεν μας θέλλουν ως ισότιμο μέλλος αξίζει λοιπόν να πάρουμε ενα αξιοπρεπές διαζύγιο μαζί τους κ ας τρέχουν αυτοί όχι εμείς. Αν είναι να ταϊζω τα παιδιά μου με δραχμές ή να πεινάνε με ευρώ προτιμώ δραχμές. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ? ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ? Αυτό είναι το δίλλημα των εκλογών ,με ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. Καλη πατριδα συμπατριώτες.

Αναγνωστης Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ