2012-08-07 00:49:04
Φωτογραφία για Ριζικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ... στην επέτειο του Πολυτεχνείου!
Του Δημήτρη Κούρου*

Στην οργάνωση του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ έχει στραφεί το εσωκομματικό ενδιαφέρον της Ιπποκράτους, σε μια προσπάθεια να φύγει το κόμμα από την... ατζέντα των αντιδράσεων και να περάσει στην ουσία της ανασύστασης Την Τρίτη συνεδριάσει η οργανωτική γραμματεία (απαρτίζεται από 19 μέλη), που έχει την ευθύνη της οργάνωσης του συνεδρίου (έχει προσδιοριστεί για τον ερχόμενο Νοέμβριο) και για την τρέχουσα μεταβατική περίοδο έχει και την ευθύνη για την «καθοδήγηση του κόμματος».

Στη συνεδρίαση θα ανακοινωθούν και οι 18 υπεύθυνοι ανά περιφέρεια, που θα προχωρήσουν τις διαδικασίες μέχρι το συνέδριο, ώστε αυτό να έχει και συμμετοχή και επιτυχία, αλλά κυρίως την προβολή που θέλει η Ιπποκράτους, προκειμένου να ξεφύγει από τη «συρρίκνωση» και την «περιχαράκωση» στα δεδομένα «μικρού κόμματος». Για την Κεντρική Μακεδονία θα οριστούν τρεις υπεύθυνοι: ένας για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ένας για τον υπόλοιπο νομό (Β' περιφέρεια) και ένας για τους υπόλοιπους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι υπεύθυνοι των περιφερειών θα οργανώσουν τον προσυνεδριακό διάλογο και θα επιχειρήσουν να συσπειρώσουν τον κόσμο που απομακρύνθηκε από το ΠΑΣΟΚ.


Στόχος είναι να αποκτήσει και πάλι το κόμμα δυναμική εξουσίας, αλλάζοντας όμως και μάλιστα ριζικά. Η οργάνωση του διαλόγου με τους πολίτες θα αρχίσει μετά το Δεκαπενταύγουστο και θα διαρκέσει μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

«Να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει τι υπηρετούμε και τι προσπαθούμε να πετύχουμε. Να ξεφύγουμε από το λαϊκισμό που μας έχει περιβάλει και από το μπέρδεμα που δημιουργεί η υπερπληροφόρηση μέσω των ΜΜΕ. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί με το ΠΑΣΟΚ κι εμείς έχουμε την ευκαιρία να του ξεκαθαρίσουμε τι πρεσβεύει το κόμμα», τόνισε στη Voria.gr μέλος της οργανωτικής γραμματείας.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση της οργανωτικής γραμματείας θα επιλεχθούν και οι υπεύθυνοι ανά καλλικρατικό δήμο για όλη τη χώρα, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον κάθε πολίτη για να τον επαναπροσεγγίσουν και να προσπαθήσουν να τον ξαναπείσουν για τις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί το κόμμα.

Πηγή:Voria
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ