2012-08-07 04:33:02
Φωτογραφία για Αναγνωρίστηκε ο δεύτερος ληστής της τράπεζας
Βούλγαρος είναι και ο δεύτερος από τους κακοποιούς που λήστεψαν το πρωί της Παρασκευής ένα υποκατάστημα τράπεζας στον  Ίασμο Ροδόπης και άρπαξαν 13.920 ευρώ. Οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν, ενώ ένας ακόμη συνεργός του παραμένει άγνωστος.

Ο 32χρονος αλλοδαπός αναγνωρίστηκε από τις μαρτυρίες του 31χρονου συμπατριώτη του που είχε συλληφθεί από την πρώτη στιγμή, σε ερημικό σημείο όπου περίμενε τους δυο ληστές με άλλο αυτοκίνητο. Με αυτό διέφυγαν ο 32χρονος και ο άγνωστος ως τώρα δράστης, αφήνοντας πίσω τους του κλεμμένο τζιπ μάρκας Lada Niva με βουλγάρικες πινακίδες που χρησιμοποίησαν στη ληστεία.

Ο δεύτερος Βούλγαρος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και οι αστυνομικοί «χτενίζουν» ολόκληρη τη Ροδόπη. Παράλληλα, για τη δράση του ενημερώθηκαν οι αρχές της πατρίδας του στην οποία εικάζεται ότι μπορεί να πρόλαβε να περάσει. Ο 31χρονος συνεργός του έχει ήδη οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αντίδωρον τω ΣΥΡΙΖΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αντίδωρον τω ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ