2012-08-07 12:15:41
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δεν συμπεριέλαβε τον Σουμπίνιο στην αποστολή του σημερινού φιλικού με τη Μάλαγα, δείχνοντας πως δεν τον υπολογίζει για την ομάδα της νέας περιόδου και τον στέλνει έτσι στην... αγκαλιά του Ατρόμητου.

Οι «κυανόλευκοι», όπως έχουμε αναφέρει, θα είχαν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος βρισκόταν εκτός πλάνων των νταμπλούχων Ελλάδας και σήμερα αναμένεται να κάνουν την τελική τους κίνηση, ώστε να τον κάνουν δικό τους είτε με δανεισμό είτε με μεταγραφή.

Ο 26χρονος παίκτης, εφόσον όλα κυλήσουν βάσει... προγράμματος, είναι πολύ πιθανό να έχει τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς μέχρι και το τέλος της εβδομάδας και πριν το Σαββατιάτικο φιλικό με τον Πανθρακικό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr". Ο Μπάγεβιτς θέλει πολύ τον Σουμπίνιο, καθώς κατ' αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσει τον οργανωτή -ο οποίος, μάλιστα, προέρχεται από φουλ προετοιμασία με τον Ολυμπιακό- που επιθυμεί για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κόβουμε και το γάλα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κόβουμε και το γάλα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ