2012-08-07 14:26:03
Φωτογραφία για Κοντά σε Ρετζινάλντο o ΠΑΟΚ
Ο Ρετζινάλντο Φερέιρα ντα Σίλβα, 29άχρονος μεσοεπιθετικός της Σιένα, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε το βιογραφικό του Βραζιλιάνου.

Και το όνομα αυτού Ρετζινάλντο Φερέιρα ντα Σίλβα ή απλώς Ρετζινάλντο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος με μακρά θητεία στα ιταλικά γήπεδα είναι τελικά ο εκλεκτός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη θέση του μεσοεπιθετικού, αφού τις τελευταίες ώρες έγινε στροφή και οι επιτελείς του "Δικεφάλου" εγκατέλειψan τις προσπάθειες για την απόκτηση παίκτη από τη Ισπανία.

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Σιένα προκειμένου να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ρετζινάλντο. Απομένει μόνο το "οκ" του 29χρονου ποδοσφαιριστή το οποίο αναμένεται από ώρα σε ώρα. Ο Ρετζινάλντο έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του αγωνιζόμενος είτε ως δεύτερος επιθετικός, είτε ως δεξιός χαφ εξτρέμ.

Γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1983, ο ύψους 1.75μ
. μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Κάμπο Γκράντε και στη συνέχεια της Τρεβίζο. Στη μεγάλη ομάδα της Τρεβίζο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2001-2006), ενώ στη συνέχεια η Φιορεντίνα τον απέκτησε δίνοντας ένα εκατομμύριο ευρώ. Μετά από μία χρονιά με 27 ματς και 6 γκολ, ήρθε η μεταγραφή του στην Πάρμα έναντι 4,5 εκ. ευρώ, στην οποία αγωνίστηκε δύο χρόνια ζώντας τον υποβιβασμό στην Serie B και στη συνέχεια την άνοδο ξανά στην πρώτη κατηγορία.

Τον Ιούνιο του 2009 τον απέκτησε με συνιδιοκτησία (και δίνοντας 2,5 εκ. ευρώ) η Σιένα στην οποία έζησε και πάλι υποβιβασμό και άνοδο. Το Μάρτιο του 2012 πήγε δανεικός στην Γιουνάιτεντ Τσίμπα της Ιαπωνίας, παίζοντας σε δέκα αγώνες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ