2012-08-07 21:51:14
Φωτογραφία για Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού για τα γκαρντ ο Κίτσεν
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την Μακάμπι Ρισόν για την απόκτηση του Ντέργουιν Κίτσεν και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες

ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ντέργουιν Κίτσεν προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρεια του εν όψει τη νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Μακάμπι Ρισόν, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα.

Κι αυτό γιατί ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Μακάμπι Ρισόν ως το καλοκαίρι του 2013 και ακούγεται πως το μπάι άουτ αγγίζει τις 200.000 δολάρια.

Στο θέμα εμπλέκεται και η κροατική Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ η οποία φέρεται να έχει στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο στα γραφεία της ομάδας για ολοκλήρωση της υπόθεσης και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, δυσκολεύει την υπόθεση για τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες σαν μεγέθη δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση και ο παίκτης είναι πιθανότερο να θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό αντί στην Τσεντεβίτα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ