2012-08-08 00:30:57
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ... ΑΝΕΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΒΒΑΔΑ
Δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Βασίλη Καββαδά, ο Ολυμπιακός παρά τις δυσκολίες, που έχει συναντήσει στις συζητήσεις με τον Πανιώνιο και τον ίδιο τον παίκτη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Με την άνεση, που τους δίνει το δεδομένο ότι έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ τους και απομένει μόνο μια κίνηση, η απόκτηση ενός συμπληρωματικού ψηλού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Τζόι Ντόρσι, Κάιλ Χάινς και Δημήτρη Μαυροειδή, οι ερυθρόλευκοι επιμένουν στην υπόθεση του Καββάδα. Το βασικό ζήτημα για τον Ολυμπιακό είναι να συμφωνήσει με τον ίδιο τον 21χρόνο δυναμικό σέντερ και εάν αυτό συμβεί τότε θα... ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Για την ώρα ο Πανιώνιος κινείται στον σχεδιασμό του με δεδομένο ότι θα έχει τον Καββαδά στο ρόστερ του την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και εάν συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους για την πώληση του Νικαιώτη σέντερ. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» για την άμεση ένταξη του Καββαδά στο δυναμικό του και έχει περιθώριο να αφήσει τον 21χρόνο σέντερ στην Νέα Σμύρνη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ακόμη και εάν τον αγοράσει από φέτος.


Εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία πώλησης και ο Καββαδάς παραμείνει στον Πανιώνιο, θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής στο Γιούροκαπ και στην Α1 – χρόνο που δεν αναμένεται να έχει εάν ενταχθεί άμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης - και πιο έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2013.

Οι «κυανέρυθροι» από την άλλη πλευρά δεν μπορούν να ρισκάρουν με πώληση του Καββαδά το επόμενο καλοκαίρι, καθώς το μέλλον είναι απρόβλεπτο τόσο στην ελληνική κοινωνία όσο και με την πορεία των αθλητών.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, σε περίπτωση, που ο 21χρόνος δυναμικός σέντερ δεν ενταχθεί στο ρόστερ του για την νέα σεζόν, θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός Έλληνα ψηλού και θα επιλέξει έναν εκ των Γάιου Σκορδίλη (την περασμένη σεζόν στον Ίκαρο και παλαιότερα στον Άρη), Ζήση Σαρικόπουλου (τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους στον Πανιώνιο, ενώ ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ