2012-08-08 01:06:03
Φωτογραφία για Δίνουν άδεια στον Εφραίμ
Άδεια για να βγαίνει από το Άγιο Όρος προκειμένου να νοσηλευθεί σε όποιο νοσοκομείο της χώρας επιθυμεί, δίνει το... Συμβούλιο Εφετών Αθηνών στον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ.

Το δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμά του έκανε εν μέρει δεκτή την αίτησή του, για άρση του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής παραμονής εντός του Αγίου Όρους που του είχε επιβληθεί και, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε να τον τροποποιήσει.

Συγκεκριμένα, επιτρέπει στον ηγούμενο Εφραίμ να μεταβαίνει σε νοσηλευτικά ιδρύματα εκτός του Αγίου Όρους και να παραμένει σε αυτά όσο καιρό απαιτείται για να αποκατασταθεί η υγεία του.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο ηγούμενος Εφραίμ αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο του 2012 από τις φυλακές Κορυδαλλού, μετά από παραμονή τριών μηνών στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Στον κατηγορούμενο έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα των Καρυών.

Επιπλέον, για να αποφυλακιστεί κατέβαλε το ποσό των 300.000 ευρώ ως εγγύηση.

Στα μέσα Ιουνίου, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, με άλλο βούλευμά του, είχε πει «ναι» στη μετάβαση του ηγούμενου από την Μονή Βατοπαιδίου, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, για διάστημα πέντε ημερών, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έφοδος του ΣΔΟΕ σε νησιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έφοδος του ΣΔΟΕ σε νησιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ